Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران  روابط عمومی واحد تهران به همت دبیرخانه جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، آیین گرامیداشت سروقامت ماندگار به منظور اهدا نشان عالی شهید سید مصطفی موسوی به خانواده شهید نوجوان علی لندی روز یکشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ و در آستانه روز دانشجو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم دکتر پروین داداندیش ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: خدمت خانواده های معظم شهدای جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت و بطور اخص به خانواده شهید سید مصطفی و شهید علی لندی عرض ادب و تواضع دارم و مفتخریم که میزبان خانواده ی اسن شهدای معزز هستیم. همچنین عرض ادب و تواضع دارم خدمت دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد تهران غرب که دعوت ما را پذیرفتند و در این مراسم شرکت نموده اند. جا دارد خیر مقدم ویژه به نوجوانان خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب عرض می کنم.

رئیس دبیرخانه جایزه جوان نوآور ماندگار ضمن اشاره به برگزاری نخستین دوره جایزه گفت: همانگونه که مستحضر هستید، جشنواره جوان نوآور ماندگار سال گذشته با هدف آشنایی جوانان و نوجوانان با فرهنگ و هویت ملی، دینی و انقلابی، ترویج و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت، ارزش آفرینی به فعالیتهای مبتنی بر انسان دوستی و شفقت، خودباوری، آزاد منشی، استقامت و نوع دوستی جوانان، جریان سازی نوآوری و شکوفایی اجتماعی و ایجاد انگیزه و امید به آینده در جامعه دختران و پسران ۱۸ تا ۳۵ سال برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب درخصوص برندگان اولین دوره جایزه جوان نوآورماندگار گفت: در این جایزه دو برنده رتبه سومی در بخش دانشجویی و آزاد داشتیم. یک برنده جوان بیست ساله داشتیم. سه نفر در هر بخش مورد تقدیر ویژه داوران قرار گرفتند. همینطور ۲۰ نفری که به مرحله نیمه نهایی این جایزه راه یافتند، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند، در اکوسیستم نوآوری مرتبط در استانها و شهرستانهای مختلف مستقر شدند. از طرح چلچراغ که طرح برتر جوان بیست ساله بود، حمایت سخت افزاری شد و همکاری ویژه برای رفع مشکلات با ایشان صورت گرفت.

دکتر داداندیش افزود: ما امروز در بحث جریان سازی نوآوری و خلاقیت اجتماعی و تقدیر ویژه از نوجوان سرو قامت ماندگار شهید لندی در خدمت شما هستیم. نوجوانی که نوع دوستی و از خود گذشتگی را در مرحله اوج و اعلای خود یعنی شهادت به نمایش درآورد. ما در دبیرخانه تصمیم گرفتیم تا به مناسبت تولد و شهادت شهید سید مصطفی موسوی، نشان شهید را به پدر و مادر این نوجوان تقدیم کنیم. البته در این سال دو برنامه دیگر داریم؛ یکی همایش نوآوری اجتماعی و دیگری رویداد استارت آپ ویکند نوآوری در حل مسائل اجتماعی است. در جریان جایزه از استانهای مختلف کشور بیش از ۶۰ موضوع و مسئله به ما رسیده است. امیدواریم با کمک دانشجویان باهوش و نوآور راه حل های عملیاتی برای آنها پیدا کنیم تا در مسیر شتابدهی و اجرایی شدن قرار گیرند.

وی افزود: لازم می دانم نکاتی کوتاه در سه مفهوم مهم که از شاخصهای جایزه جوان نوآور ماندگار است، به زبان ساده خدمت شما نوجوانان و جوانان و میهمانان عرض کنم. مفهوم نخست، نوآوری و خلاقیت اجتماعی است؛ خلاقیت عنصر جوهری و ماهوی انسان، اجتماع و تمدن است و یکی از رموز توسعه و پیشرفت جوامع و اجتماعات انسانی است اما ما بیشتر با سطوحی از خلاقیت علمی و فناورانه و کسب و کاری آشنا هستیم و آن را توسعه داده ایم و آن بخش از خلاقیت که مورد غفلت جامعه و دانشگاه قرار گرفت، خلاقیت اجتماعی است. هر چند سطوح خلاقیت اجتماعی بیش از دیگر سطوح مهم است اما هر چند در طول تاریخ وجود داشته است، ناشناخته تر و کمتر دیده شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره به چالشها و مسائل اجتماعی گفت: ما می توانیم با نوآوری و خلاقیت بسیاری از چالشها و مسائل اجتماعی خود را با راههای جدید، میانبر، کوتاهتر و کم هزینه تر حل کنیم و یا حداقل آثار آن را کم کنیم. برخی از این مشکلات ما در این حوزه ها مثل سلامت جسم و روان، اعتماد، روابط اجتماعی و موضوع شکاف بین نسلی و انتقال ارزشهای ملی و معنوی به نسل جوان می باشد. من فقط به برخی از آمار مربوط به آمایشهایی که در کشور در فاصله سالهای ۹۳-۹۷ انجام شده، اشاره می کنم تا اهمیت موضوع را فقط در موضوع اعتماد در روابط اجتماعی تاکید کنم. آمایشها نشان می دهد هرچند وضعیت ما در حوزه خانواده از کشورهای صنعتی بهتر است، اما با این وجود تعامل خانوادگی و ارتباطات درون خانوادگی از سال ۹۳ تا ۹۷ از ۸۷ درصد به ۷۶ درصد کاهش یافته (۱۱ درصد) همچنین تعامل با غیر اعضای خانواده و همسایه تعامل با غریبه بودن جوان و نوجوانان از ۱۱/۴ درصد به ۵/۹ درصد در سال ۹۷ رسیده است. بنابراین در حوزه تعامل اجتماعی گرفتار یک اتفاق بزرگیم که آینده ما را تهدید می کند.

دکتر داداندیش ضمن اشاره به آسیب های اجتماعی گفت: اگر این مسائل و دیگر مسائل اجتماعی را مثل اعتیاد، حاشیه نشینی و گرایش به سیگار در نوجوانان را داریم، می توانیم این مسائل را با روشهای خلاقانه حل کنیم و مراکز پشتیبانی سراهای نوآوری را به این موضوعات سوق دهیم. مفهوم دوم که در این رویداد پر اهمیت است، مفهوم جوان است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب می فرمایند؛ برای خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی امیدشان به جوانان است. کلید واژه های فرد خلاق شامل هوش، انگیزه، ریسک پذیری، فکر سیار، اعتماد به نفس، پرسش گری و سلطه گری است. کانون این کلید واژه ها در وجود جوانان و نوجوانان است.

رئیس جایزه جوان نوآور ماندگار ضمن اشاره به زندگی شهیدان افزود: چند سالی است که ما زندگی شهیدان و خصوصاً جوانترین شهید مدافع حرم، سید مصطفی موسوی را بررسی کرده ایم، اوج این کلید واژه ها هوش، اعتماد به نفس، انگیزه، فکر سیار را در زندگی موتاه شهید موسوی و نوجوان سرو قامت ماندگار شهید لندی ملاحظه کردیم و امیدواریم بتوانیم با کمک هنرمندان و نویسندگان این ویژگیهای ارزشمند از زندگی شهیدان جوان والامقام را هنرمندانه و اثرگذار به تصویر بکشیم. فیلم نامه بسیار زیبا و عرفانی توسط یکی از اساتید زبان ما نوشته شده است امیدواریم به تولید فیلم بلند تاثیرگذاری منجر شود. مفهوم سوم که مفهوم اکسیرشهادت و شهید است که بسیاری از شما مدعوین به واسطۀ همنشینی زندگی شهیدان و ایثارگران با جان و دلتان آن را لمس کرده اید. اگر ما در دانشگاه و اهالی علم و پژوهش بدنبال ایفای نقش خود در خودسازی، جامعه سازی، ساختن تمدن اسلامی ایرانی باشیم، هرمقدار بتوانیم عالمانه این اکسیر را به مخاطبان خود عرضه کنیم و فرصت دیده شدن و شنیده شدن زوایای روح بخش شهادت و ایثار ایجاد کنیم، مسیر پیش رو و آینده روشن تری را رقم خواهیم زد.

گفتنی است در این مراسم که باحضور، دکتر سید محمودرضا آقا میری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، داوود نورچه‌ای مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران، امیرسرتیپ سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، دکتر سید محمدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و فرمانده شهید سید مصطفی موسوی برگزارشد، نشان عالی شهید موسوی به خانواده شهید نوجوان علی لندی تقدیم و همچنین دراین مراسم از سوی سردار سلیمانی، کتاب «اعلام شهدای دانشجو» به رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و رییس دانشگاه آزاد تهران غرب اهدا شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: شهید علی لندی شهید سید مصطفی موسوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهید سید مصطفی موسوی جوان نوآور ماندگار جایزه جوان نوآور خانواده شهید خلاقیت اجتماعی مسائل اجتماعی زندگی شهیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • معلمان از بی‌هویتی نسل جوان جلوگیری کنند
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان